tapeta_rajskazahrada

V korunách rajskej záhrady - tapeta na stenu

This product is no longer in stock

2 533 Kč

Product is on stock

More info

 

Pro nás dokonalá jemná tapeta, která je vhodná jak do dětského pokoje, tak i do ložnici či obývacího pokoje. V pracovně Vás příjemně uklidní.

Tapeta je rozdělena na pruhy:

  • Výška: 280 cm
  • Šířka: 100 cm
  • Jedná se o pásy, které jsou vhodné pro každý standardní byt - máme maximální odpad na výšku 20 cm.

Objednávání tapet v pásech je rychlejší a jednodušší. Stačí změřit stěnu a objednat počet pruhů, který nám vyhovuje. Dlouhodobé konzultace již nejsou potřebné. Zde se nemůžete zmýlit :)

Úzké pásy tapet zaručují, že tapeta téměř dokonale zapadne do šířky stěny. A smyčkový vzor dělá prvky ideálně uspořádány na stěně s návazností a snadnou aplikací. Díky tomu je nadbytečného materiálu velmi málo.

Naše tapety vyrábíme na speciálním materiálu, který jsme hledali velmi dlouho. Je to rafinovaný netkaný papír, který krásně reprodukuje barvy. Je odolný, matný a sněhově bílý.

Materiál je certifikováný nehořlavý a splňuje všechny požadavky Evropské unie. Papír není samolepicí, proto na jeho nanášení doporučujeme použít lepidlo ne na bázi rozpouštědla.

My doporučujeme lepidlo Flügger 377 (nejde o reklamu, tento produkt používáme vždy zde v našem studiu, z tohoto důvodu ho i doporučujeme). Před nanesením tapety na jakoukoliv stěnu - prosím důkladně očistěte stěnu a povrch od prachu nebo mastnoty. Naše tapety lze nanášet na stěny asi po 20 dnech od posledního malování.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

V korunách rajskej záhrady - tapeta na stenu

V korunách rajskej záhrady - tapeta na stenu

30 other products in the same category: