tapeta_vtaciky_bezova

Ptáčci, béžová - tapeta na stěnu

Produkt s požadovanými parametry již není na skladě

1 244 Kč

Zboží je skladem

Detaily

 

Ptačí tapeta je něco, na co jsme čekali ... pár měsíců! A jsou tu. Úžasný vzor, který se střídá každých 50 cm, vytvoří jemnou, ale živou spleť větviček a (téměř) zpívajících malých stvoření. Tapeta je zhotovena v tlumených barvách béžové, jemně fialové na květech, minimálních zelených skvrn a především hnědé, šedé a červenavé barvy.

Každý ptáček má cca. 12-15 cm.

Béžové pozadí je klasika a něco pro ty, kteří mají rádi teplé odstíny. Tato tapeta vám nemůže chybět. Doporučujeme ji však do místností, které nemají borovicový, přírodní nábytek, protože barva pozadí tapety bude příliš podobná barvě nábytku.

TECHNICKÉ parametry

Tapeta je rozdělena na pruhy (panely).

Balení - panel:

  • - Výška: 280 cm
  • - Šířka: 50 cm

Naše tapety vyrábíme na speciálním materiálu, který jsme hledali velmi dlouho. Je to rafinovaný netkaný papír, který krásně reprodukuje barvy. Je odolný, matný a sněhově bílý. Materiál je certifikováný nehořlavý a splňuje všechny požadavky Evropské unie. Papír není samolepicí, proto na jeho nanášení doporučujeme použít lepidlo ne na bázi rozpouštědla.

My doporučujeme lepidlo Flügger 377 (nejde o reklamu, tento produkt používáme vždy zde v našem studiu, z tohoto důvodu ho i doporučujeme). Před nanesením tapety na jakoukoliv stěnu - prosím důkladně očistěte stěnu a povrch od prachu nebo mastnoty. Naše tapety lze nanášet na stěny asi po 20 dnech od posledního malování.

Hodnocení zákazníků

Momentálně žádné příspěvky (názory) od zákazníků.

Napište svůj názor

Ptáčci, béžová - tapeta na stěnu

Ptáčci, béžová - tapeta na stěnu

Další produkty ve stejné kategorii (30)