cocomelon_kniha

Cocomelon - hudobní dětská plyšová kniha + JJ záložka

Produkt s požadovanými parametry již není na skladě

948 Kč

Zboží je skladem

Detaily

 

Plyšová kniha s dětskými říkankami Cocomelon

Tato rozkošná plyšová kniha je inspirovaná říkankami z populární a vzdělávací série na YouTube - CoComelon! Tato kniha říkadel pro děti obsahuje 5 písní od společnosti CoComelon! Otočte a stiskněte na každé stránce knoflík, abyste slyšeli melodii od společnosti CoComelon, kterou vaše ratolest určitě zná. V knize najdete říkadla - "Old MacDonald", "Yes Yes Bedtime", "Yes Yes Vegetables", píseň "Thank You" a "Bath Song". "!

Zpívejte své oblíbené skladby CoComelon s každou stránkou v této rozkošné plyšové knize! Představuje 5 klasických dětských písní od společnosti CoComelon včetně "Old MacDonald", "Yes Yes Bedtime", "Yes Yes Vegetables", písně "Thank You" a "Bath Song"! Součástí plyšové knihy je uvázaná postavička JJ na šňůrce, takže můžete kráčet dnem v životě JJA a vložit jej do speciálních kapes pro ještě větší zábavu a interakci dětí.

Obracejte každou stránku s novou písní, kterou vaše dítě miluje a pamatuje si ji! Naučné písně pomáhají dětem při koupání, večeři nebo dokonce poděkování!

- kniha je s písněmi v angličtině

- až 5 různých cocomelon písní

- vhodná pro děti od 18 měsíců

- v balení se nachází baterie, pro její výměnu je nutná baterie typu 2xCR2032

Hodnocení zákazníků

Momentálně žádné příspěvky (názory) od zákazníků.

Napište svůj názor

Cocomelon - hudobní dětská plyšová kniha + JJ záložka

Cocomelon - hudobní dětská plyšová kniha + JJ záložka