Kterou z tylových sukní Lunicite si mám vybrat?

Komentáre (0)

Kterou z tylových sukní Lunicite si mám vybrat?

Jedinečné tylové sukně, do kterých se zamilujete! Kolekce tylových sukní přinesla na náš trh něco úplně jiného. Sukně jsou vyrobeny v USA z vysoce kvalitního neškrabavého tylu, šifonu, doplněné saténem a krajkou. Pokud se neumíte rozhodnout po které sáhnete, máme pro Vás pár rad.

 

* Sukně LUNICITE - strih "tulipán" 

  • jsou typické saténovým pásem. V nabídce je máme ve více než třinácti barvách a délkách. Každá sukně má čtyři vrstvy tylu, saténovou spodničku a saténový pás.

  • Pás: Zapínání je zezadu na zip, proto při jejich výběru si změřte obvod bříška v tom nejužším místě / přes pupík /, abyste získala správný rozměr pásu

  • Délky: Na výběr jsou čtyři délky - 55cm, 60cm, 77cm a 107 cm. Délku tak víte jednoduše přizpůsobit své výšce nebo události. Pro nižší dámy je vhodná 55 nebo 60cm, pro vyšší zas působí elegantně 60 a 77cm. Po délce 107 cm můžete sáhnout, pokud volíte Lunicitku na plesy, promoce, nebo pro družičky, či přímo jako sukně pro nevěstu.

  • Barva: Univerzální a snadno kombinovatelné jsou jemné odstíny - pudrově růžový tulipán, broskvový tulipán. Nás chytila ​​za srdce mentolka - ve skutečnosti je dokonalá. Hodí se zejména s pudrovou, černou, bílou, podzimní outfit dosáhnete v kombinaci s hořčičnou.

* Limitka Pudrová lily  místo jedné z týlových vrstev krajkovou vrstvu, čímž působí luxusně a slavnostně.

    


* Bylinková kolekce Lunicitiek - jedná se o nadýchanější střih, šitý vrstvěním. Vyráběné jsou z vrstev jemného tylu se spodničkou, zapínáním na boku, doplněná zvýšeným pasem.

     

Lunicite - atyp - Pokud máš raději splývavé sukně, které vynosíš na běžný den, vyber si s našich atypů. Lunicite "Bonbón" v růžové, ŠEDÉ nebo CAPUCCINO jsou vyhotoveny z jemného splývavého šifonu se spodničkou. Zapínání je zezadu na zip, jsou lehounké a jemné, zvýrazní krásně postavu. Na obzvláštnenie je u tohoto typu "cukrátkové řasení" v pase, které jim dodá ten pravý šmrnc.

  

* ATYP COFFEE TIME je jedoduchá střihem, ze šifonu, se spodničkou v cappucino barvě. Pro ty, které mají rády jednoduchou eleganci. 

* ATYPKA krajkový SEN je střihem jako coffe time, jen namísto jedné ze šifonových vrstev má krajkovou vrstvu. Elegantní a přitom jemná broskynková barva  náramně sluší! 

* Ostružina je luxusní sukně ze splývavého šifonu, která je stejně jako naše ostatní atypy skvělá i pro moletnejšie postavy. Krásné padá,  jemný pás a střih do A. 

*ČERNÝ HRÁŠEK je šifónová atypka poseta drobnými černými tečkami. Jistě si ji zamilujete do práce, nebona slavnostní události. Nenápadný detail, který z ní udělá třešničku na dortu. 

* Jedinečná z Lunicitiek je splývavéhokobaltová SUKNĚ. Její barva je DOKONALÁ, střih jako tulipány, avšak materiál byl použit jemný šifón. S růžovou, bíloučernou a stříbrnou úplně top kombinace.

  

* Broskvový a černý leknín jsou šifónové poklady. Střihem splývavé, objemem maxi! V pase na gumičku, doporučujemedoplnit s gumovým páskem. 

-------------------------------------------------- ------------- 

A jaké topy jsou k týlním sukním nejvhodnější? My doporučujeme body. Ty se Vám ze sukně nevyhrnuje, takže typický saténový pás je stále zvýrazněnPerfektně se hodí i s crop-topem, my je rádi nosíme s košilí nebo tričkem na běžný den. Mrkněte na naši nabídku BODY a CROPTOPY a slaďte si svůj vysněný outfit! Obuv k týlním sukním může být také různá. Samozřejmě elegantní look dosáhnete lodičkami / doporučujeme zejména pro 60 a 77cm délku /. Na běžný den můžete zvolit conversky, tenisky, balerínky nebo na podzim a v zimě holínky s tlustými punčoškami.

    

Pokud chceš lunicitku ještě více ozvláštnit, doplň ji klidně velkou saténovou stuhou, zavaž na mašli zezadu a máš další jedinečný outfit. Stretch gumový pásek s přezkou vypadá také úchvatně! Věřte, máme to sami odzkoušené a ne jeden pohled na Vás zůstane.

  

Pro koho jsou Lunicitky určeny? Pro dámy, které hledají svůj jedinečný outfit na party, na oslavu, na svatbu jako hostLunicitky si zamilovali družičky, které si je umí snadno přizpůsobuje barvou a délkou svým postavám a budou Vám jistěvíce než vděčné ... sukni jistě výnosíte i později na různé způsoby.

Tylové sukýnky jsou tedy skvělá volba na slavnostnější příležitosti, případně v kombinaci s teniskami jistě zazáříš a sukni vynosíš i na běžný den se svetříkem, koženou nebo riflovou bundou.