DMBAG3

DOLLY MOCCASIN kabelka broušená kůže

Produkt s požadovanými parametry již není na skladě

11 624 Kč

Zboží je skladem

Detaily

DOLLY exkluzivní kabelka z jemné italské broušené kůže.

VELIKOST: 35 x 30 x 12 cm, délka ouška kabelky 24cm

MATERIÁL: Jemná italská kůže se značkovým DOLLY potiskem na saténovém vnitřním futru kabelky, unikátní kožené výstupky na rozích a spodní části kabelky doplněné zlatými sponami.

DETAILY: Taška na rameno se zipovým uzávěrem, vnitřním zipem, kapsami po obou vnitřních stranách a dvěma elastickými kapsami. Kabelku dostanete spolu s koženou podložkou na přebalování děťátka, dvěma uchy na připevnění ke kočárku, odnímatelné a přizpůsobitelné rukojeti na rameno.

Ručně vyrobené v Itálii!

DOLLY dámská kabelka dostupná v různých barvách.

A nejen pro maminky ...

Prosím stáhněte si a přečtěte instrukce k připevnění kabelky ke kočárku zde>

DOLLY exkluzivní Moccasin kabelka je elegantní a módní kousek z jemné italské kůže nebo semiše, zdůrazňuje moderní a klasický, ale nezaměnitelný DOLLY design!

Rohy a platforma kabelky jsou doplněny o gumové výstupky, které kabelku zkrášlují a chrání před poškozením ... prostě stejně komfortní jako boty. Vnitřní saténová podšívka s originálním DOLLY potiskem v sobě ukrývá mnoho kapes na osobní věci, dětské oblečení a plenky. Perfektní velikost- ne příliš velká a přitom tak prostorná.

Doplňkem ke kabelce je kožená podložka na přebalování, odnímatelné rukojeti ke kočárku a přizpůsobitelné ucho na rameno.

Zkombinujte svou DOLLY Moccasin kabelku spolu s DOLLY mokasíny pro vás a vaše děťátko a užijte si váš výlet módně a přitom komfortně! DOLLY Moccasin kabelka je dostupná v různých krásných barevných tónech. Navržena je holandskou návrhářkou Anne-Marie van Dijk, maminkou pěti dětí.

Ať je právě tato kabelka vzpomínkou na vaše DOLLY roky s vaším děťátkem nejen na procházkách ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DOLLY Diaper bag from a soft Italian Leather.

SIZE: 35 x 30 x 12 and drop length: 24cm

MATERIAL: Soft Italian Leather, signature DOLLY Moccasin drawing print on Italian satin lining, unique rubber moccasin studs on corners and bottom and finished with gold hardware

DETAILS: over the shoulder bag with zipper closure, interior zip, double slide pockets and double elastic pockets. Bag comes with leather baby changing mat, 2 stroller straps, detachable and adjustable shoulder strap.

Hand made in Italy

Dolly's Lady Moccasin Bag is available in many colors.

Please download and read our Stroller Straps Instructions here> 

DOLLY's unique Moccasin Bag is a sleek, elegant and fashionable baby bag from buttery soft Italian leather or suede showing a modern classic look with the moccasin rubber studs used like never before! The corners feature rubber studs as the sole and heel of moccasins to decorate and protect the bag at the same time making the Moccasin Bag as comfortable as the shoes. Satin lined with signature Dolly Moccasin drawing print the inside features many pockets for diapers, baby clothing and personal items. Perfect size, not too bulky yet very spacious. Accessorized with a loose leather baby changing mat, stroller straps and a detachable, adjustable shoulderband it’s a fully functional diaper bag.

Match your Moccasin Baby Bag with DOLLY Moccasins for you and your baby and make your trip comfortable and fashionable! The DOLLY Moccasin Bag is available in many beautiful tones. DOLLY's Diaper bags are designed by the Dutch DOLLY designer, Anne-Marie van Dijk, a mother of five.

Enjoy taking your baby out and about and remind you of Dolly times for years to come...

 

Hodnocení zákazníků

Momentálně žádné příspěvky (názory) od zákazníků.

Napište svůj názor

DOLLY MOCCASIN kabelka broušená kůže

DOLLY MOCCASIN kabelka broušená kůže

DOLLY MOCCASIN kabelka broušená kůže

Další produkty ve stejné kategorii (30)